죽순채
재료: 죽순, 소고기, 숙주, 미나리, 석이버섯, 표고버섯, 실고추, 소금, 달걀, 참기름, 식용유
1. 죽순은 껍질을 벗긴 다음 쌀뜨물에 삶은 다음 물에 담가둔다.
2 소고기는 채를 썬 다음 갖은 양념을 한 다음 볶아서 식힌다.
3 표고버섯도 불린 다음 채를 썰어서 갖은 양념을 한 다음 볶아둔다.
4 숙주는 머리꼬리를 제거한 다음 찬 물에 헹구고 담가둔 다음 끓는 물에 데쳐서 차게 식힌다.
5 1의 죽순은 먹기 좋게 썰어서 소금, 참기름 넣어서 무친 다음 볶아서 식힌다.
6 석이버섯은 뜨거운 물에 담갔다가 비벼서 씻은 다음 곱게 채를 썰어서 준비한다.
7 달걀은 황백으로 지단을 부쳐서 곱게 채를 썰어둔다.
8 믹싱볼에 모든 재료를 넣고 소금으로 간을 맞춘 다음 접시에 담고 지단과 실고추를 얹어서 낸다.
방송한 요리 죽순채 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Bamboo shoot
Ingredients: bamboo shoots, beef, host, buttercups, mushrooms, mushrooms, shiitake, salt, eggs, sesame oil, edible oil
1. Bamboo shoots are peeled, then boiled in rice, and soaked in water.
2 Beef, chopped, then seasoned, then roasted and chilled.
3 Shiitake mushrooms are also called, then slice the roasted chili sauce.
4 The host removes the head tail, rinses it in cold water, immerses it in water, boils it in boiling water, and cools it down.
5 1 chopped bamboo shoots are good to eat, salt and sesame oil are put into the bamboo shoots, then chilled.
Take six mushrooms and dip them in hot water, rinse them, and then cut and polish them.
7 Eggs are yellow and white, and Zidan is chopped finely.
8 Put all the ingredients in a mixing bowl, mix with salt, put on a plate, and put on a plate of chili and red pepper.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.