부추 콩가루찜
재료
부추 한 줌, 날콩가루 1/2컵
양념장: 토마토 맛간장 1큰술, 다진홍고추 1큰술,
다진 청양고추 1/2큰술, 깨, 참기름
만드는 법
1. 부추는 씻어 물기를 가볍게 털고 날콩가루를 묻힌다
2. 찜기에 면보를 깔고 5분정도 쪄둔다
3. 양념장을 고루 섞어 쪄낸 부추와 무쳐 낸다
방송한 요리 부추 콩가루찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Steamed leek flour
material
Lean Zoom, 1/2 cup of soy flour
Seasoning: 1 tablespoon tomato sauce, 1 tablespoon chopped red pepper,
Chopped Cheongyang Pepper 1/2 tablespoons, sesame oil, sesame oil
how to make
1. Wash the leek and lightly shake off the water and put the soybean flour on me.
2. Put a cotton swab on the steamer and steam it for 5 minutes.
3. Mix the sauce mixed with steamed leeks.
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