오이 새우 냉채
재료 : 오이 1개, 칵테일새우 150g, 양파 1/2개
냉채 소스 - 연겨자 1작은 술, 다진 마늘 1큰 술, 식초 2큰 술, 설탕1과1/2큰 술,소금 1/3작은 술, 참기름 1/2 큰 술, 간장 약간
만드는 법 :
1. 오이를 1/3정도 잘라서 평평하게 만들기
2. 오이는 길게 슬라이스하기
3. 슬라이스 한 오이 위에 양파를 채 썰어 돌돌 말아주기
4. 말아준 오이 위에 새우를 얹고 이쑤시개로 꽂아주기
5. 연겨자와 설탕을 섞은 뒤 식초를 넣고 잘 풀어주기
6. 간장으로 색을 내고 소금과 다진 마늘을 넣어 차게 식히기
7. 오목한 그릇에 소스를 붓고 오이 말이 올리기
방송한 요리 오이 새우 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cucumber cold
Ingredients: 1 cucumber, 150 g shrimp cocktail, 1/2 onion
Cold sauce - 1 teaspoon of mustard, 1 teaspoon of chopped garlic, 2 teaspoons of vinegar, 1 1/2 teaspoons of sugar, 1/3 teaspoon of salt, 1/2 teaspoon of sesame oil, soy sauce
how to make :
1. Cucumber cut about 1/3 to flatten
2. Slice cucumber long
3. Slice the onion on a sliced cucumber and roll it
4. Put the shrimp on the cucumber and insert it with a toothpick.
5. Mix the mustard with sugar and vinegar.
6. Color with soy sauce and chop with salt and chopped garlic.
7. Pour sauce into a concave bowl and raise the cucumber
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.