치아시드 취나물 밥
재료 : 불린 쌀 3컵, 삶은 참치 200g, 치아시드 3큰 술, 멸치육수 3와 1/4컵
취나물 양념 - 된장 1과1/2큰 술, 다진 파 1큰 술, 다진 마늘 1/2큰 술, 들기름 1큰 술,깨소금 1 작은 술
청양고추 양념장 - 송송 썬 청양고추 2개, 간장 3큰 술, 고춧가루 1/2큰 술, 물 1큰 술,참기름 1큰 술, 깨소금 1작은 술, 다진 파 1큰 술, 다진 마늘 1/2큰 술
만드는 법 :
1. 취나물을 삶아 수분이 나오지 않을 정도로 꽉 짜기
2. 된장, 다진 마늘과 파, 깨소금, 들기름 넣어 양념 만들기
3. 양념에 취나물 넣어 바락바락 무치기
4. 밥솥에 불린 쌀을 넣기
5. 끓여둔 멸치 육수 밥솥에 넣기
6. 불리지 않은 치아시드 넣기
7. 양념한 취나물을 밥솥에 넣고 잘 얹어주기
8. 간장, 물, 고춧가루, 다진 파, 다진 마늘, 깨소금, 참기름, 청양고추를 넣어 양념 만들기
방송한 요리 치아시드 취나물 밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Chiassid fried rice
Ingredients: 3 cups of boiled rice, 200 g of boiled tuna, 3 tablespoons of anchovy, 1/4 cup of anchovy broth
Deep-fried seasoning - miso 1 and 1/2 tbsp, chopped 1 tbsp, chopped garlic 1/2 tbsp, perilla 1 tbsp, sesame 1 teaspoon
Cheongyang red pepper sauce - Songsoong sun Cheongyang red pepper, soy sauce 3 tablespoons, red pepper powder 1/2 tablespoons, water 1 tablespoon, sesame oil 1 tablespoon, sesame salt 1 tablespoon, chopped parsley 1 tablespoon, chopped garlic 1/2 big alcohol
how to make :
1. Boil the fried product so that it does not come out of the water.
2. Make seasoning with miso, chopped garlic and peas, sesame seeds, and perilla oil
3. Put the tempura in the sauce, Barak Barak
4. Put rice called rice cooker
5. Put boiled anchovy soup into rice cooker
6. Inserting an untested toothpick
7. Put seasoned tempura in a rice cooker and put it well
8. Season with soy sauce, water, red pepper powder, chopped green onion, chopped garlic, sesame oil, sesame oil, and red pepper
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.