연어초절임
[재료] 연어 450g, 양파 1 1/2개분량, 래디쉬 3-4개, 라임 1개, 소금, 후추, 밀가루,
백포도주, 튀김가루 적당량씩
[소스] 쌀식초 4T, 간장 3T, 설탕 1T, 미림 1T, 매실청 2T, 물 2T, 건고추 슬라이스 1T
1. 양파는 링 모양으로 썰어 찬물에 담궜다 건져 아삭하게 준비해둔다.
2. 연어는 소금, 후추, 백포도주, 라임 슬라이스를 넣어 재운다.
3. 분량의 소스재료를 잘 섞어 양파와 슬라이스한 레디쉬를 1시간 이상 절인다.
4. 170도의 기름에 재워둔 연어에 일가루를 전체적으로 뿌려 노릇하게 튀긴다.
5. 튀긴 연어가 뜨거울때 3의 소스를 넣어 절인다.
방송한 요리 연어초절임 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Salmon pickles
[Ingredients] Salmon 450g, 1 1/2 pieces of onion, 3-4 radishes, 1 lime, salt, pepper, flour,
White wine, fried powder Appropriate amount
[Source] Rice vinegar 4T, soy sauce 3T, sugar 1T, myrim 1T, plum cilant 2T, water 2T, dry pepper slice 1T
1. Slice the onion into a ring and dip it in cold water. Prepare it crisply.
2. Salmon put salt, pepper, white wine, lime slice.
3. Mix the amount of the source material well and cut the onion and sliced radish for more than one hour.
4. Sprinkle whole flour on a salmon roasted in 170 degrees of oil.
5. When the fried salmon is hot, put the sauce of 3 and cut it.
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