고추 된장 소박이
재료
아삭이고추 10개, 다진소고기 200g, 다진돼지고기 200g,
다진마늘 1큰술, 들기름 3큰술,된장 3큰술, 다진양파 1큰,
다진대파 1큰술, 들깨가루 1큰술, 올리고당 1/2큰술, 깨 약간,
다진 청양고추 1큰술
만드는 법
1. 아삭이고추는 배를 갈라 씨를 빼둔다
2. 2가지 고기에 다진마늘, 들기름을 넣어 조물조물 섞어 팬에 볶는다
3. 된장, 다진양파, 다진대파, 들깨가루, 올리고당을 섞어 2의 고기에 넣어 같이 볶아준다
4. 볶은 소를 아삭이고추 속에 채워 넣는다
5. 취향에 따라 청양고추를 넣어 소를 채워 넣는다
방송한 요리 고추 된장 소박이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Red pepper miso
material
10 tablespoons pepper, 200g minced beef, 200g minced pork, 1 tablespoon chopped garlic, 3 tablespoons of sesame oil, 3 tablespoons of miso, 1 large chopped onion 1 tablespoon chopped green onion, 1 tablespoon of perilla powder, 1/2 tablespoons of oligosaccharide, sesame , Chopped Cheongyang red pepper 1 tablespoon
how to make
1. Spicy red pepper pulls off the gala
2. Put 2 cloves of garlic and oil on the meat and mix the ingredients and fry them in a pan.
3. Mix miso, chopped onion, chopped green onion, perilla powder, oligosaccharide and put in 2 meat and fry together.
4. Fill the roasted cow in the crispy red pepper.
5. Put Cheongyang red pepper according to your taste and fill it with cow
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.