과메기조림
[재료]
과메기, 참기름, 고추장, 된장, 매실청, 간장, 후추, 청주, 다진 생강, 다진 마늘, 양파, 대파, 당근, 줄기콩, 설탕, 생강,
[과정]
1. 참기름에 껍질을 벗긴 과메기를 볶는다
2. 고추장과 된장을 1:1비율로 넣고 섞어준다
3. 매실청, 간장, 후추, 청주(또는 소주), 다진 생강, 다진 마늘을 추가로 넣고 잘 섞어준다.
4. 과메기가 살짝 구워지면 앞서 만든 양념장을 넣는다
5. 먹기 좋게 썬 양파, 대파, 당근, 줄기콩을 넣고 설탕으로 간을 한다.
6. 완성된 과메기 조림 위에 채 썬 생강을 얹는다
방송한 요리 과메기조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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MBC pleasant day January 12, 2017 We introduce briefly recipe dish (recipe, making, making) which we broadcast on dish.
Stewed with scallion
[material]
Onion, green onions, carrots, stem beans, sugar, ginger, garlic, chopped green onions, sesame oil,
[process]
1. Fried peeled peeled sesame oil
2. Add hot pepper paste and doenjang at a ratio of 1: 1 and mix
3. Add plum juice, soy sauce, pepper, sake (or shochu), chopped ginger, and chopped garlic. Mix well.
4. If the yumegi is lightly baked, put the sauce made before.
5. Add the onions, green onions, carrots, and stem beans in a good way.
6. Put the ginger on the finished boiled beef stew.
Please refer to the recipe for cooked rice noodle recipe (recipes, making, making).
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