콩나물 아귀수육
재료 : 콩나물 500g, 미나리 300g, 아귀(반건조아귀) 2마리, 청양고추 2개, 붉은고추 1개, 대파 2대
아귀 밑간 : 청주 5큰술, 청어새끼 육수 2컵
수육 양념장 : 청어새끼 육수 3컵, 조선간장 2큰술, 맛술 2큰술, 다진 마늘 2큰술, 생강즙 1작은술
1. 콩나물, 미나리, 데친 아귀를 순서대로 넣는다
2. 송송 썬 파, 청양고추, 홍고추 그리고 청어새끼 육수를 넣어준다
3. 국간장, 맛술, 생강즙, 다진 마늘로 간을 하고 한소끔 끓여 완성한다
방송한 요리 콩나물 아귀수육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bean Sprout
Ingredients: 500g of bean sprouts, 300g of parsley, 2 pieces of crab (semi-dry appetizer), 2 pieces of Cheongyang red pepper, 1 piece of red pepper, 2 pieces
Eggplant: 5 tablespoons of sake, 2 cups of herring
Seasoned sauce: 3 cups of herring, 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons of garlic, 2 tablespoons of chopped garlic, 1 teaspoon of ginger juice
1. Put bean sprouts, buttercups, and angry birds in order.
2. Put Songwon sunpa, Cheongyang red pepper, red pepper and herring juice
3. Bring soup with soy sauce, ginger juice, ginger juice, chopped garlic, and boil it all at once.
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