오과탕
재료
재료-먹고 남은 과일( 배, 사과, 단감 ) 1접시, 귤껍질 1컵, 감꼭지 3개, 감껍질 1/2컵, 대추 1컵,
계피 1조각, 물 1리터
만드는법
1.먹고 남은 과일과 나머지 재료를 밥솥에 넣고 물 붓고 취사버튼 누른다.
2.완성되면 체에 걸러 기호에 따라 꿀이나 설탕을 타서 먹는다.
방송한 요리 오과탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Ogulang
material
Ingredients - Leftover fruit (pear, apple, persimmon) 1 plate, 1 cup of tangerine peel, 3 pieces of perspex, 1/2 cup of persimmon, 1 cup of jujube,
1 piece of cinnamon, 1 liter of water
how to make
1. Put the remaining fruits and other ingredients into the cooker, pour water and press the cook button.
2. When finished, sieve in the sieve and eat with honey or sugar according to your preference.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.