부채오이 해물 냉채
재료
오이 1개, 오징어 1/2마리, 칵테일 새우 10개, 양파 1/4개, 소금 약간, 청 홍고추
양념 : 식초 2T,설탕 1T, 다진마늘 1t, 소금 약간, 겨자 약간
만드는법
1.오이는 젓가락을 대고 썰어 한 입크기로 다시 잘라 소금에 살짝 절여 물기 꼭 짠다
2.오징어는 칼집을 내어 데쳐 썰어 놓고, 칵테일 새우도 살짝 데친다
3. 양파는 곱게 채썰어 찬물에 담가 매운맛을 빼고 건져둔다
4. 양념을 잘 섞어 재료를 모두 넣어 고루 섞어준다
방송한 요리 부채오이 해물 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Deep-fried cucumber Seafood cold
material
1 cucumber, 1/2 squid, 10 cocktail prawns, 1/4 onion, a little salt, blue pepper
Seasoning: vinegar 2T, sugar 1T, chopped garlic 1t, salt slightly, mustard slightly
how to make
1. Cut the cucumber into chopsticks and cut it into bite-size pieces.
2. Cuttlefish cuts out slices, shrimp cocktails
3. Slice the onion finely and dip it in cold water to remove the hot taste.
4. Mix seasoning well and mix all ingredients.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.