< 파 육개장 >
재료: 대파, 사골육수, 다진 마늘, 고운 고춧가루, 소금 약간, 소고기 고명, 달걀지단
1. 대파를 반으로 갈라 6cm 길이로 자른다
2. 손질한 대파를 끓는 물에 데친 후 곧바로 찬물에 헹군다
3. 사골 육수에 대파, 고춧가루, 다진 마늘로 양념한 후 끓인다
4. 그릇에 육개장을 담고 달걀지단과 소고기를 얹어 완성한다
방송한 요리 파 육개장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Div classics>
Ingredients: green onion, broth, minced garlic, chili powder, salt, beef meat, egg zidane
1. Cut the green onion in half and cut it in 6cm length.
2. Rinse the chopped garlic with cold water immediately after boiling it in boiling water.
3. Season with broth, red pepper powder, chopped garlic, and boil in broth.
4. Put the six pots in a bowl and put the eggs and beef on top.
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