멸치젓 고추찜
재료
멸치젓 20마리,무말랭이 불린것 70g,양파 1/3개,청양고추 2개,풋고추 1개,홍고추 1개
대파1대,다진마늘1큰술,생강1톨,고춧가루1큰술,설탕1작은술,참기름 1큰술, 깨소금 1큰술
만드는 법
1. 멸치 겉을 키친타울로 씻는다.
2. 살과 뼈를 분리하여 굵게 다진다.
3. 무말랭이와 양파, 고추는 굵게 다진다.
4. 굵게 다진 멸치와 무말랭이 양파 고추다진 것에 분량의 영념을 넣어 골고루 무친다.
5. 무친 상태로 먹거나 찜기에 넣어 10분정도 찐다.
방송한 요리 멸치젓 고추찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Steamed anchovy chili pepper
material
20 anchovy sauces, 70 g of salted, 1/3 onion, 2 red pepper, 1 green pepper, 1 red pepper
1 large green onion, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tall ginger, 1 tablespoon chili powder, 1 teaspoon sugar, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame
how to make
1. Wash the outer surface of the anchovy with a kitchen trowel.
2. Separate flesh and bone to make it thicker.
3. Onion, red pepper and onion are thick.
4. Chopped chopped anchovies and non-salted onion chopped into chopped pieces of the concept puts evenly.
5. Eat it in a dull state or put it in a steamer and steam it for about 10 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.