매운장
[재료]
고추장 500g, 새우젓국 150ml, 청주 5T, 매실청 5T, 생강즙 6T, 다진 마늘 1.5T,
간장 4T, 소금 1t, 땡초 고춧가루 180g, 사과즙
[과정]
1. 볼에 고추장, 사과즙, 청양 고춧가루, 매실청, 다진 마늘, 생강즙, 청주, 새우젓을 넣는다
2. 기호에 따라 청양 고춧가루를 추가해 섞어준다.
방송한 요리 매운장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
A spicy chapter
[material]
500 g of kochujang, 150 ml of shrimp sauce, 5 T of sake, 5 T of plum, 6 T of ginger juice, 1.5 T of minced garlic,
Soy sauce 4T, salt 1t, red pepper powder 180g, apple juice
[process]
1. Put red pepper paste, apple juice, red pepper powder, plum gruel, chopped garlic, ginger juice, sake, and shrimp in the bowl.
2. Add Cheongyang red pepper powder according to the symbol.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.