우엉 김치
재료
절인 생 우엉 500g, 5분 데친 우엉 500g, 쪽파 반
양념
고춧가루 반 컵, 다진 마늘 3티, 생강 1/2티, 올리고당 3티, 새우젓 2티, 멸치액젓 3티, 통깨, 밀가루 풀 4티, 매실 액 3티, 다진 양파 3티, 다시마물 반 컵
요리 연구가의 Tip
1. 우엉은 물 4컵, 소금 3티, 식초 2티, 물엿 2티 절임 물에 1시간 절인다.
2. 밀가루 풀을 만들 때는 물 1컵, 밀가루 1티를 넣고 끓인다.
만드는 법
1. 우엉은 취향에 따라 어슷썰기 하거나, 채 썰어 절인 물에 절인 후 물기를 뺀다.
2. 일부 절인우엉을 5분 데쳐 물기를 뺀다.
3. 껍질은 필러로 모두 벗기는 것 보다 깔끔하게만 씻는 것이 향을 더 느낄 수 있다.
4. 쪽파는 우엉과 같은 크기로 잘라 준비한다.
5. 양념을 반으로 나눠 생 우엉과 데친 우엉에 버무려 내어 가족의 연령에 맞추어 반찬으로 낸다.
방송한 요리 우엉 김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Burdock kimchi
material
500g of burdock burdock, 500g of burdock burnt for 5 minutes,
seasoning
Half cup of red pepper powder, 3 cups of chopped garlic, 1/2 cup of ginger, 3 cups of oligosaccharide, 2 cups of shrimp sauce, 3 cups of anchovy sauce, 3 tablespoons of sesame seeds, 4 teaspoons of flour, 3 cups of plum juice, 3 cups of minced onion
Tip of cooking researcher
1. Burdock is 4 cups of water, 3 teaspoons of salt, 2 vinegar of vinegar, 2 syrups and pickles for 1 hour in pickles.
2. When making flour paste, add 1 cup of water and 1 teaspoon of flour.
how to make
1. Burdock is cut diagonally according to taste, or pickled in pickled water and then drained.
2. Add some pickled burdock for 5 minutes and drain.
3. You can feel more fragrance by cleansing the skin rather than peeling it all with a filler.
4. Prepare the cuts of the same size as the burdock.
5. Sprinkle the sauce in half and mix it with raw burdock and burdock burdock and serve it as a side dish according to the age of the family.
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