양푼이 동태찌개
[재료]
동태, 고추기름, 무, 고춧가루, 고추장, 다진 마늘, 청주, 까나리액젓,
간장, 고추지, 양파, 대파, 청홍고추, 두부
[과정]
1. 냄비에 고추기름을 넣는다
2. 두껍게 썬 무를 넣어 볶다가 물을 넣고 센 불에서 끓인다
3. 고춧가루, 고추장, 다진 마늘, 청주, 까나리액젓,
간장, 고추지를 넣고 섞는다
4. 양념장을 넣고 끓여준다
5. 동태 머리를 먼저 넣고 끓여준다
6. 양파, 대파, 청홍고추, 두부, 고춧가루를 넣고 끓인다
방송한 요리 양푼이 동태찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dip sticks
[material]
Red pepper oil, radish, red pepper powder, hot pepper paste, chopped garlic, sake,
Soy sauce, red pepper, onion, green onion, blue pepper, tofu
[process]
1. Put pepper oil in pan
2. Put thick radish radish and stir-fry.
3. Red pepper powder, red pepper paste, chopped garlic, sake,
Add soy sauce, red pepper paste and mix.
4. Add the sauce and boil it.
5. Put the dynamite hair first and boil it.
6. Add onion, green onions, green pepper, tofu, red pepper powder and boil.
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