< 한방 더덕 돼지 갈비찜 >
재료; 돼지갈비 600g, 더덕 10뿌리, 밤 12알, 무 200g, 당근 100g, 대파 2대, 마늘 12쪽
한방 양념장; 배즙, 양파즙 각각 한봉지, 도라지즙 1/2봉지, 쌍화차 한봉지, 간장 5T, 청주 2T, 맛술 2T, 소금 후춧가루 약간씩, 물엿 1T
1. 손질한 돼지갈비 600g에 배·양파·도라지즙 각 1/2봉지, 쌍화차 가루 한 봉지를 넣고 버무린다
2. 간장 5T, 청주 2T, 맛술 2T, 물엿 1T을 넣고 간을 한다
3. 소금과 후춧가루 약간씩 넣어 버무린 후 1시간 정도 재워 냄비에 한소끔 끓인다
4. 밤 12알, 당근 100g, 마늘 12쪽, 대파 2대, 더덕 10뿌리를 넣고 약한 불에 20분 정도 찜한다
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<One pork dodok pork ribs>
material; Pork ribs 600g, roots of roe 10, chestnuts 12, radish 200g, carrot 100g, 2 pieces of garlic, 12 pages of garlic
Oriental sauce; Jujube, onion juice each one bag, bellflower juice 1/2 bag, ssanghwa tea Hanbongji, soy sauce 5T, Cheongju 2T, sweet sake 2T, salt pepper slightly, syrup 1T
1. Put a bag of pork, onion, bellflower juice 1/2 bag, a bag of twin tea powder in 600g of the prepared pork ribs
2. Add soy sauce 5T, sake 2T, sweet sake 2T, and 1T syrup.
3. Add a little salt and pepper powder, then boil it for about 1 hour.
4. Add 12 roasted chestnuts, 100 g carrots, 12 garlic cloves, 2 garlic cloves, 10 roots and roast for about 20 minutes with a weak fire
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