순두부찌개
[재료] 순두부 300-400g, 조개 150g, 굴 150g, 오징어 1마리, 대파 1대, 달걀 1개, 쌀뜨물 2컵, 참기름 약간, 소금 적당량
[양념] 굵은 고춧가루 1 1/2T, 새우젓 1T, 다진마늘 1T, 다진생강 1/3T, 참기름 1/2T
[과정]
1. 조개는 소금물에 해감을 없애고, 굴은 연한 소금물에 흔들어 씻은 뒤, 체에 밭아 물기를 뺀다. 오징어는 소금을 묻혀가면서 껍질을 말끔하게 벗겨 씻은 뒤 안쪽에 어슷하게 칼집을 넣어 1.5*2c크기로 썬다.
2. 대파는 어슷 썰어 둔다.
3. 볼에 굵은 고춧가루, 새우젓, 다진 마늘, 다진 파를 넣는다
4. 다진 생강, 참기름, 청주를 넣고 양념장을 만든다
5. 기름 두른 냄비에 조개를 볶다 쌀뜨물을 넣는다
6. 손질한 새우, 오징어를 넣는다
7. 만들어둔 양념장을 풀고 순두부를 넣는다
8. 대파와 굴을 넣는다
방송한 요리 순두부찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tofu Stew
[Ingredients] 300-400g of mustard, 150g of shellfish, 150g of oysters, 1 squid, 1 large egg, 1 egg, 2 rice cakes, sesame oil, salt appropriate amount
[Seasoning] Thick red pepper powder 1 1 / 2T, shrimp 1T, chopped garlic 1T, chopped ginger 1 / 3T, sesame oil 1 / 2T
[process]
1. Remove seashells from the salt water, wash the oysters with a little salt water, wash them, and drain the sieve. The squid is washed with salt, peeled off, and sliced into 1.5 * 2c.
2. Slice the green onion slices.
3. Put thick red pepper powder, shrimp, chopped garlic, chopped green on the bowl
4. Add chopped ginger, sesame oil and sake to make marinade sauce
5. Fry the shellfish into a pan with oil and put rice soup
6. Put the trimmed shrimp and squid.
7. Untie the prepared sauce and add tofu.
8. Put the green onions and oysters.
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