대합삼겹살볶음
[재료] 돼지고기 삼겹살 200g, 소금 2.4g, 마늘 간 것 1T, 파프리카파우더(고운고춧가루), 올리브오일, 백후추, 다진 양파, 토마토 다이스, 대합 10개, 이태리파슬리, 청양고추 적당량, 마른 건고추 5개, 파채, 생강채, 마늘채
[과정]
1. 돼지고기는 2cm각으로 썰어 볼에 넣고 소금, 마늘, 파프리카파우더, 올리브오일 넣고
잘 주물러 섞어 1시간 이상 둔다.
2. 프라이팬에 올리브오일 넣고, 생강채, 마늘채, 마른고추 넣어 볶다가 마리네이드 한
돼지고기 넣어 강불에서 빨리 볶아낸다.
3. 약불에서 소프리토(다진 양파, 토마토다이스)넣어 잘 섞은 다음, 대합 넣고 잘 섞어
찌는 듯이 뚜껑 덮어 익힌다.
4. 이태리 파슬리, 청양고추 넣고 입이 열리면 그릇에 담는다.
6. 파채를 얹고, 레몬소금을 곁들여 낸다.
방송한 요리 대합삼겹살볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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MBC Pleasant day March 23, 2016 Broadcast cooking We introduce fried pork belly recipe (recipe, making, making method) briefly.
Stir fried pork belly
Ingredients: pork belly 200g, salt 2.4g, garlic 1T, paprika powder (red pepper powder), olive oil, white pepper, chopped onion, tomato dice, clams 10, Italian parsley, 5 pieces, wagashi, ginger and garlic
[process]
1. Pork cut into 2cm square, put in salt, garlic, paprika powder, olive oil
Mix well and put in more than one hour.
2. Put olive oil in frying pan, put ginger, garlic, dry chili and fry to marinate
Put pork and fry quickly in the fire.
3. Add a small piece of soy sauce (chopped onion, tomato dice) and mix well.
Stir in a lid and boil.
4. Put Italian parsley and Cheongyang red pepper in your mouth.
6. Put on a wedge and serve with lemon salt.
Please refer to the recipe cooked in the dish.
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