* 돌미나리무침
[재료] 돌미나리 100g, 볶은 아마씨, 아마씨유 적당량
[양념장] 고추장 1T, 청장 1/2T, 설탕 1/2T, 다진 파 1/2T, 다진마늘 1t, 깨소금 1/2T, 참기름 1/2T, 식초 1T
[과정]
1. 돌미나리는 이파리가 납작한 것으로 준비해 깨끗이 다듬고 씻는다.
2. 끓는 소금물에 숨이 살짝 죽을 정도로 파랗게 데치고 찬물에 헹궈 물기를 짠 다음
먹기 좋게 두어 번 자른다.
3. 볼에 식초를 뺀 양념장 재료를 섞은 뒤 데친 돌미나리를 넣고 양념이 고루 어우러지도록 톡톡 털어가며 가볍게 무친다.
4. 먹기 직전에 식초와 통깨(아마씨, 아마씨유)를 넣고 무친다.
방송한 요리 돌미나리무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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* Seasoned with radishes
[Ingredients] 100g of radishes, roasted flax seed, flax seed oil
[Marinade] 1 teaspoon of kochujang, 1 / 2T of sugar, 1 / 2T of sugar, 1 / 2T of chopped garlic, 1t of chopped garlic, 1 / 2T of sesame seeds, 1 / 2T of sesame oil, 1T of sesame oil
[process]
1. Prepare dolphin flies as flat-bottomed ones, clean them, and wash them.
2. Boil the brine to a degree that will breathe slightly to the boiling salt water, rinse in cold water,
I cut a couple of times to eat well.
3. Mix the seasoning ingredients with the vinegar in the bowl, add the porcini, and lightly squeeze until the sauce is well mixed.
4. Immediately before eating, vinegar and sesame seeds (flaxseed, flaxseed oil) are put in and it grows.
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