크랜베리햄 유채쌈
재료 : 돼지고기 목살 600g, 크랜베리 120g, 유채(하루나) 300g, 봄동 200g,
다진 고기 양념 : 다진 마늘 60g 소금 10g 후춧가루 5g 녹말가루 20g
1. 지방을 뗀 목살에 다진 마늘, 소금, 후춧가루를 넣어 간을 맞춘다
2. 크랜베리와 녹말가루를 넣고 치대어 반죽을 완성한다
3. 종이호일에 반죽을 넣고 찐 후 먹기 좋은 크기로 잘라 구워 완성한다
방송한 요리 크랜베리햄 유채쌈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Cranberry ham oil wrap
Ingredients: 600g of pork meat, 120g of cranberries, 300g of rape (Haruna), 200g of spring roll,
Minced meat sauce: minced garlic 60g salt 10g black pepper 5g starch powder 20g
1. Put fat, garlic, salt and pepper in the knife to make the liver
2. Add cranberry and starch powder and finish the dough fish paste
3. Put dough in paper foil, steamed, cut to size to eat, and finished by baking
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