마늘꼬지전
재료: 마늘20쪽, 마늘종 200g, 돼지고기목살 200g, 맛살5줄, 밀가루, 달걀, 산적꼬지, 오일
돼지고기 양념: 간장 1.5큰술, 설탕 1큰술, 마늘 ½큰술, 생강술 ½큰술, 간 양파 2큰술, 물엿 1큰술, 참기름 ½큰술, 후추 ¼작은술
초간장: 간장2큰술, 식초1큰술, 설탕2작은술
1 마늘종과 맛살은 4cm길이로 자른다.
2 돼지고기 목살을 두께 0.8cm로 썰어 돼지고기 양념에 밑간한다.
3 끓는 물에 마늘-마늘종을 넣어 데친 다음 건져 소금과 참기름을 넣어 밑간한다.
4 팬에 돼지고기를 구워 낸 다음 다른 재료와 같은 길이로 자른다.
5 꼬지에 마늘 - 맛살- 마늘종-고기-마늘순으로 끼워 밀가루- 달걀- 팬에 지진다.
6 초간장을 곁들여낸다.
방송한 요리 마늘꼬지전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Garlic clove
Ingredients: 20 pieces of garlic, 200g of garlic, 200g of pork meat, 5 lines of flesh, flour, eggs,
Pork Seasoning: 1.5 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, ½ tablespoons of garlic, ½ tablespoons of ginger, 2 tablespoons of liver onion, 1 tablespoon of syrup, ½ tablespoons of sesame oil,
Soy sauce: 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon vinegar, 2 teaspoons sugar
1 Cut garlic and sesame seeds to 4cm length.
2 Cut the pork meat into 0.8cm thick and add to the pork meat sauce.
3 Put garlic-garlic in boiling water, boil it, boil it and add salt and sesame oil.
4 Bake pork in the pan and cut to the same length as the other ingredients.
5 Garlic, flesh, garlic, meat and garlic are put into the barbecue and flour-egg-pan.
6 Serves as a side dish.
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