석류 음용 식초 피클 만들기
재료 : 오이, 파프리카, 콜리플라워, 양파, 식초물(피클물)
만드는 법
1. 밀폐 용기에 오이, 파프리카, 콜리플라워, 양파를 넣는다.
2. 끓인 식초 물을 채소가 담긴 밀폐 용기에 부어준다
3. 식초 물을 부은 뒤 밀폐 용기의 뚜껑을 닫고 실온에서 식혀준다
4. 다 식은 피클은 냉장고에 넣어 2~3일 숙성시킨다
피클물 만들기
재료 : 석류 음용 식초 1/2컵, 현미식초 1/2컵, 설탕 1/2컵, 물 1컵, 소금 2큰 술,
피클링스파이스 1큰 술
만드는 법 : 물과 재료를 냄비에 넣고 센 불에서 끓여준다.
방송한 요리 석류 음용 식초 피클 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making pomegranate vinegar pickle
Ingredients: cucumber, paprika, cauliflower, onion, vinegar water (pickle water)
how to make
1. Put cucumber, paprika, cauliflower and onion in an airtight container.
2. Pour boiled vinegar water into an airtight container containing vegetables
3. Pour the vinegar, close the lid of the sealed container, and cool it at room temperature.
4. Pickle pickles are put in the refrigerator and mature for 2-3 days
Make pickle water
Ingredients: 1/2 cup pomegranate vinegar, 1/2 cup brown vinegar, 1/2 cup sugar, 1 cup water, 2 tablespoons salt,
1 cup of Pickling Spice
How to make: Put water and ingredients in a pot and boil it in a heat.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.