석류젤리
[재료] 석류즙&알맹이, 물 300ml, 젤라틴 10g
젤리틴을 찬물 1컵에 담가 녹인 후 흐물거리면 물기를 꼭 짜서 준비한다.
냄비에 젤라틴과 물을 넣고 끓인 뒤 석류즙과 알멩이를 넣어 틀에 담아 냉장고에 3시간 이상 넣어 굳힌다.
방송한 요리 석류젤리 레시피를 참고하세요..
#####################################
Pomegranate jelly
[Ingredients] Pomegranate juice & pellets, water 300ml, gelatin 10g
Dissolve gellitin in a cup of cold water, and prepare it by squeezing the water.
Put the gelatin and water in the pot, boil it, put the pomegranate juice and the pebble into the mold, and put in the refrigerator for 3 hours or more.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.