석류죽
[재료] 석류알맹이, 쌀, 물2L
냄비에 물을 붓고 석류 알맹이를 넣어 1/3정도 졸인 후 찌꺼기를 걸러낸다.
쌀을 씻은 다음 달임액을 넣고 1시간 불린다.
불린 쌀을 믹서로 갈아 달임액을 넣고 골고루 저어 주며 끓인다.
소금 또는 기호에 맞는 감미료를 사용해 간을 한다.
방송한 요리 석류죽 레시피를 참고하세요..
#####################################
Pomegranate
[Materials] Pomegranate, rice, water 2L
Pour water into the pan, pour the pomegranate liquor, pour in about 1/3 of the pomegranate, and filter out the residue.
After washing the rice, the lemon juice is added and it is called for 1 hour.
Grind the rice with a mixer and mix well. Stir well and boil.
Use a salt or sweetener appropriate to your preference.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.