해독 채소 수프
재료: 양파, 당근, 샐러리, 붉은 소금(바위 소금), 마늘 1톨, 강황가루, 미나리
TIP. 양파, 당근, 샐러리의 비율은 개인의 취향에 맞춰 준비해주세요
1. 양파, 당근, 샐러리를 잘게 썬다
2. 냄비에 물을 붓고 양파가 투명해질 때까지 볶는다
3. 당근, 샐러리를 넣고 익을 때까지 볶는다
4. 채소가 익으면 물을 붓고 약한 불에 끓인다
5. 붉은 소금을 넣는다
6. 마늘을 채 썰어 넣는다
7. 강황 가루를 넣는다
8. 미나리를 잘게 썰어 불을 끄기 1분 정도 전에 넣는다
방송한 요리 해독 채소 수프 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Detoxified vegetable soup
Ingredients: Onion, carrot, celery, red salt (rock salt), 1 tall garlic, turmeric powder, parsley
TIP. Please prepare the proportions of onions, carrots and celery according to individual taste.
1. Chop onion, carrots and celery
2. Pour water into pan and fry until onion becomes transparent
3. Add carrots and celery and fry until ripe
4. If the vegetables are ripe, pour in water and simmer in a weak fire.
5. Put red salt
6. Slice the garlic.
7. Put turtle powder.
8. Slice the parsley and put it out about 1 minute before turning off the fire.
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