쇠미역 청양고추 된장쌈
재료
쇠미역, 표고버섯밥 1공기, 빨강파프리카1/2개, 노랑파프리카 1/2개,
양념장: 된장 1큰술, 청양고추 1개, 깐마늘 4쪽, 참기름 2큰술, 깨 약간, 꿀 약간
만드는 법
1.쇠미역은 끓는 물에 살짝 데쳐 길이로 자른다
2.파프리카는 채썬다
3.마른표고버섯을 다져넣어 밥을 짓어 한입크기로 동그랗게 만든다
4.쇠미역에 파프리카, 밥을 넣어 말아준다
5.양념장을 버무려 얹어 낸다
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Dumimi Station Cheongyang pepper miso sauce
material
Red sea bream, shiitake rice 1 air, 1/2 red paprika, 1/2 paprika yellow,
Seasoning: 1 tablespoon miso, 1 red pepper, 4 garlic cloves, 2 tablespoons sesame oil, a little sesame, a little honey
how to make
1. Sashimi seared in boiling water and cut to length.
2. The paprika is chopped.
3. Put the dried shiitake mushrooms together to make rice and round them in bite size
4. Put paprika and rice in the seaweed soup.
5. Put the sauce on top
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