쇠미역 비빔국수
재료
쇠미역 4줄기, 소면 1줌, 오이 1/2개, 양파1/2개, 당근 1/3개, 달걀
양념장: 고추장 2큰술, 사과즙 1/2컵, 식초 2큰술, 설탕 1큰술, 다진 마늘 1큰술,
참기름 약간, 깨
만드는 법
1.쇠미역은 끓는 물에 데쳐 돌돌말아 길게 썬다
2.소면은 삶아 찬물에 2~3번 씻는다
3.양파, 당근은 채썰어 물에 담궈둔다
4.오이는 길이로 잘라 수저로 속을 파고 길에 어슷썬다
5.양념장을 만들어 쇠미역, 국수, 양파를 넣어 버무리고 오이,당근, 달걀을 올려낸다
방송한 요리 쇠미역 비빔국수 레시피를 참고하세요..
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Bamboo rice noodles
material
4 stalks, 1 handful of somen, 1/2 cucumber, 1/2 onion, 1/3 carrot, egg
Sauce: 2 tablespoons of red pepper paste, 1/2 cup of apple juice, 2 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon chopped garlic,
Sesame oil, sesame
how to make
1. The deep sea stew is cut into boiling water and rolled long.
2. Boil the somen and wash 2-3 times in cold water
3. Cut onions and carrots and dip them in water.
4. Cut the cucumber in length, dig inside with a spoon, and cut it in the path.
5. Make a marinade, add seaweed, noodles and onions, put cucumbers, carrots and eggs
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