쇠미역 비빔국수 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 3월 9일 방송한 요리 쇠미역 비빔국수 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

쇠미역 비빔국수

재료

쇠미역 4줄기, 소면 1줌, 오이 1/2개, 양파1/2개, 당근 1/3개, 달걀

양념장: 고추장 2큰술, 사과즙 1/2컵, 식초 2큰술, 설탕 1큰술, 다진 마늘 1큰술,

참기름 약간, 깨

만드는 법

1.쇠미역은 끓는 물에 데쳐 돌돌말아 길게 썬다

2.소면은 삶아 찬물에 2~3번 씻는다

3.양파, 당근은 채썰어 물에 담궈둔다

4.오이는 길이로 잘라 수저로 속을 파고 길에 어슷썬다

5.양념장을 만들어 쇠미역, 국수, 양파를 넣어 버무리고 오이,당근, 달걀을 올려낸다


방송한 요리 쇠미역 비빔국수  레시피를 참고하세요..

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Bamboo rice noodles

material

4 stalks, 1 handful of somen, 1/2 cucumber, 1/2 onion, 1/3 carrot, egg

Sauce: 2 tablespoons of red pepper paste, 1/2 cup of apple juice, 2 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon chopped garlic,

Sesame oil, sesame

how to make

1. The deep sea stew is cut into boiling water and rolled long.

2. Boil the somen and wash 2-3 times in cold water

3. Cut onions and carrots and dip them in water.

4. Cut the cucumber in length, dig inside with a spoon, and cut it in the path.

5. Make a marinade, add seaweed, noodles and onions, put cucumbers, carrots and eggs

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