미나리 새송이 강회
재료
미나리, 새송이버섯, 대추, 잣, 소금 약간
초고추장: 고추장 2큰술, 매실청 2큰술, 설탕 1큰술, 식초 2큰술, 깨 약간
만드는 법
1.미나리는 자르지않고 끓는물에 소금은 넣어 살짝 데친다
2.새송이는 반으로잘라 납하게 썰어 데친다
3.대추는 돌려 깍아 말아서 잣을 끼운다
4.미나리를 팔자로 돌려 묶고 그 사이에 대추 말이를 끼운다
5.새송이 위에 4를 올려 다시 묶어 접시에 낸다
방송한 요리 미나리 새송이 강회 레시피를 참고하세요..
#####################################
Crab with parsley
material
Buttercups, fresh mushroom, jujube, pine nut, salt
Red pepper paste: 2 tablespoons of red pepper paste, 2 tablespoons of plum, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon of sugar, sesame
how to make
1. Do not cut buttercups, put salt in boiling water and boil slightly.
2. Cut the shoots in half and slice them into small pieces.
3. Jujube is rolled and put on pine nuts.
4. Bring the buttercups to the top and tie them in between.
5. Place 4 on top of the fresh shoot and re-tie it to the plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.