석류수단
[재료] 찹쌀 옹심이 200g, 잣 1T, 석류청 7T, 물 1 1/2C, 꿀 1T
찹쌀 옹심이는 끓는 물에 삶는다. 옹심이가 떠오르면 채로 건져 찬물에 헹군 뒤 물기를 뺀다.
볼에 차가운 물과 석류청, 꿀을 넣어 섞는다.
화채 볼에 (2)의 화채국물을 붓고 (1)의 찹쌀 옹심이와 잣을 띄워 시원하게 낸다.
방송한 요리 석류수단 레시피를 참고하세요..
#####################################
Pomegranate means
[Ingredients] Glutinous rice onion 200g, pine nut 1T, pomegranate blue 7T, water 1 1 / 2C, honey 1T
Boiled rice boiled in boiling water. When the onion comes out, it is released, rinsed in cold water, and drained.
Add cold water, pomegranate juice and honey to the bowl and mix.
Pour the broth of (2) on the loincloth bowl and cool it out by spreading the pine nuts on the glutinous rice of (1).
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.