마늘 어묵조림
재료: 마늘 30쪽, 어묵250g, 당근¼개, 꽈리고추15개, 통깨 약간
양념: 고춧가루1큰술, 간장4큰술, 맛술1큰술, 물엿3큰술, 물 100cc(½컵)
1 당근은 반달모양으로 썰고 꽈리고추는 긴 것은 반 가르고 작은 것은 꼬지로 구멍을 뚫고 어묵은 2.5*5cm 크기 정도로 먹기 좋은 크기로 썬다.
2 냄비에 물이 끓어오르면 마늘- 당근을 넣고 삶아 건져내고 어묵을 넣고 데쳐낸다.
3 냄비에 조림양념을 넣어 끓어오르면 데쳐낸 마늘,당근,어묵을 넣어 조린다.
4 국물이 자작하게 남았을 때 꽈리고추를 넣어 완성한다.
방송한 요리 마늘 어묵조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed garlic
Ingredients: 30 pieces of garlic, 250g of fish cake, 1/4 carrots, 15 chili peppers, sesame seeds
Seasoning: 1 tablespoon of red pepper powder, 4 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of syrup, 3 tablespoons of syrup, 100 cc of water (½ cup)
1 Cut the carrots into half moon shape, cut the long chili pepper into half size, cut the small hole into a hole, and cut the fish cake to a size enough to eat at 2.5 * 5cm size.
2 When the water boils in the pot, add garlic-carrot, boil it, put it in the fish paste, and boil it.
3 Put the simmered sauce in the pan and boil it. Put the garlic, carrot and fish paste in it.
4 When you have left your own soup, put chili pepper in it.
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