석류청 불고기샐러드
[재료] 불고기감 쇠고기 150g, 송송 썬 청, 홍고추 10g씩, 마늘 3g, 고수 5g, 로메인 레터스 3장, 토마토 1/2개, 양파 1/4개, 청. 홍피망 1/2개씩, 그린 비타민 3줄기, 치커리 4줄기
실고추. 잣. 통깨 약간씩, 핫소스. 불고기 소스 적당량, 석류 알갱이 (장식용)
[불고기 소스] 육수 40cc, 간장 15cc, 물엿 13cc, 설탕 13cc. 배즙 1/8쪽분, 조미술 16cc, 양파즙 1/8개분, 다진 대파 1/8쪽, 생강즙 1g, 다진 마늘 2.5g, 후춧가루, 참기름, 통개 약간씩
[레몬 드레싱 재료] 올리브 오일 20cc, 레몬 1/6개분, 석류즙 적당량, 소금 약간, 후추 약간
1. 쇠고기는 석류즙에 재워둔다. 분량의 불고기 소스 재료를 섞어서 둔다.
2. 분량의 올리브오일에 레몬즙을 넣는다. 식초를 넣는다. 소금, 후추로 간한다. 골고루 섞어둔다.
3. 피망과 양파는 링썰기 하고, 그린 비타민과 치커리는 먹기 좋게 뜯어 놓는다. 토마토는 1/4등분한다.
4. 달군 팬에 기름을 두르고 채 썬 마늘을 볶는다. 어느 정도 색이 나면 동그랗게 썬 홍고추와 풋고추를 함께 넣고 볶아준다.
5. 2에 쇠고기를 넣어 볶는다.
6. 쇠고기가 완전히 익기 전에 불고기 소스를 넣어 다시 한 번 볶아주고 핫소스와 고수를 뿌려 마무리한다.
7. 로메인 레터스와 토마토를 그릇에 깐다. 레몬 드레싱을 골고루 뿌려 섞은 후 그릇에 담고 4의 고기를 얹어준다. 실고추와 잣, 통깨, 석류 알갱이를 뿌려 마무리 한다.
방송한 요리 석류청 불고기샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Salad of pomegranate green onion
[Ingredients] Beef roast beef 150g, sesame seeds, red pepper 10g each, garlic 3g, coriander 5g, romaine lettuce 3, tomato 1/2, onion 1/4, blue. 1/2 red pepper, 3 green vitamins, 4 chicory
Lychee. Pine nut. Some sesame, hot sauce. Bulgogi sauce suitable amount, pomegranate grain (decorative)
[Bulgogi sauce] Sauce 40cc, soy sauce 15cc, syrup 13cc, sugar 13cc. 1/8 portion of juice, 16cc of seasoning, 1/8 of onion juice, 1/8 of chopped green onion, 1g of ginger juice, 2.5g of chopped garlic, pepper, sesame oil,
[Lemon dressing ingredients] Olive oil 20cc, lemon 1/6, pomegranate juice moderate, salt, pepper a little
1. Beef is put in pomegranate juice. Mix the amount of bulgogi sauce ingredients.
2. Put a small amount of olive oil in the lemon juice. Add vinegar. Salt and pepper. Mix well.
3. Pineapple and onion ring slices, green vitamins and chicory eat good to eat. Tomatoes are divided into quarters.
4. Put grease in pan and fry garlic. If you get some color, put the red pepper and green pepper together and fry them.
5. Put beef in 2 and fry.
6. Before the beef is completely boiled, add the roasted meat sauce, roast it again, and finish with hot sauce and coriander.
7. Put romaine lettuce and tomatoes in a bowl. Sprinkle the lemon dressing evenly, then place it in a bowl and put 4 meat. Sprinkle with pomegranate, pine nuts, sesame seeds and pomegranate seeds.
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