마키베리 월과채
재료: 애호박⅓개, 소고기50g, 느타리버섯¼팩, 노란파프리카¼개, 소금, 참기름, 깨소금, 식용유
마키베리전병: 찹쌀가루3큰술, 마키베리1작은술, 밀가루3큰술, 물½컵
만들기
1 애호박은 눈썹 모양으로 썰어 소금에 살짝 절여서 물기를 제거한다.
2 쇠고기는 가늘게 채를 썰고, 표고버섯은 불려서 채를 썰어 각각 양념을 한다.
3 느타리버섯은 끓는 소금물에 데쳐서 찢어 물기를 짜서 소금과 참기름으로 양념을 한다.
4 노란 파프라카는 씨를 빼고 채를 썬다.
5 팬에 식용유를 두르고 애호박을 파랗게 볶아 펼쳐 식힌다.
6 느타리버섯, 쇠고기, 파프라카는 각각 볶아낸다.
7 찹쌀가루, 마키베리, 밀가루와 물을 잘 섞은 다음 체에 한 번걸러준다.
8 7의 반죽을 둥근 모양으로 지짐을 부친 다음 1cm폭으로 썬다.
9 전병을 볶은 재료와 섞어 그릇에 담는다.
방송한 요리 마키베리 월과채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Maciveri
Ingredients: zucchini ⅓ dog, beef 50g, oyster mushroom ¼ pack, yellow paprika ¼ dog, salt, sesame oil, sesame oil, edible oil
Maki berry plucker: 3 tablespoons glutinous rice flour, 1 teaspoon mackerel, 3 tablespoons flour, ½ cup water
to make
1 The zucchini is sliced into eyebrows and slightly sliced in salt to remove water.
2 Cut the beef thinly, and shiitake mushrooms are called to slice the chives and season them individually.
3 Oyster mushrooms are boiled in salt water, tear, squeeze and season with salt and sesame oil.
4 Yellow paprika exfoliates seeds.
5 Put the cooking oil in the pan and let the zucchini fry in blue and let it cool.
6 Oyster mushroom, beef and paprika are roasted respectively.
7 Mix glutinous rice flour, mackerel, wheat flour and water.
8 Put the dough of 7 in a round shape and cut it 1cm wide.
9 Mix the pan with the roasted ingredients and place in a bowl.
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