삼색 나물 육수 무침 – 토란대
재료 : 불린 토란대 200g, 무와 표고버섯 기둥 끓인 국물 1/2컵
(볶음용 나물 양념) 국간장 1큰술, 소금 1/2작은술, 다진 마늘 1큰술, 다진 파 2큰술, 실고추채 약간,
참기름 1큰술, 깨소금 1큰술, 통깨 약간
1. 말린 토란대는 나물을 만들기 전날 큰 냄비에 물을 넉넉히 붓고 푹 삶는다.
2. 부드럽게 삶아진 토란대를 삶은 상태 그대로 두었다가 충분히 우려지면 찬물에 여러 번 헹궈 물기를 뺀다.
3. 볼에 볶음용 나물 양념을 분량의 재료대로 혼합해서 먹기 좋은 크기로 자른 토란대를 넣어서 조물조물 무친다.
4. 팬에 기름을 약간 두르고 달군 후에 무친 토란대를 넣어서 볶다가 무와 표고버섯 기둥 끓인 물을 부어 잠시 뚜껑을 덮어 김이 오르게 한다.
5. 김이 올라 물기가 생기면 뚜껑을 열고 수분이 없어질 때까지 볶아 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 삼색 나물 육수 무침 – 토란대 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tricolor herb with gravy - Tranquility
Ingredients: Bulgarian tranquilizer 200g, radish mushroom pillar Boiled broth 1/2 cup
(Stir-fried herbs seasoning) 1 tablespoon soy sauce, 1/2 teaspoon salt, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons chopped parsley,
1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame seeds, sesame seeds
1. Dried tranquilizers pour enough water into a big pan the day before making herbs and boil well.
2. Leave the softened boiled turtles in their boiled state and rinse them several times in cold water if you are worried enough.
3. Mix the spicy stir-fry herb spice into the ball as much as you can and add a truant that is cut to a good size.
4. Fry the pan a little oil, then add the devil's tranquilizer and fry, pour boiling water on the radish and shiitake mushrooms, cover the lid for a while and let the steaming rise.
5. When the steaming water comes out, open the lid and roast it until the moisture disappears.
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