삼색 나물 육수 무침 – 고구마 줄기
재료 : 고구마순 300g, 다진 파 1큰술, 다진 마늘 1작은술, 국간장 1큰술, 소금 약간, 깨소금 1작은술,
참기름 1큰술, 무와 표고버섯 기둥 국물 1/2컵, 실고추채 약간
1. 고구마 줄기는 껍질을 벗기고 10cm 길이로 썬다.
2. 끓는 물에 1의 고구마 줄기를 부드럽게 삶아 찬물에 헹궈 건진다.
3. 먹기 좋은 길이로 잘라 삶은 고구마 줄기를 팬에 기름을 두르고 볶다가 국간장과 소금으로 간을 맞춘 후에 무와 표고버섯 기둥 육수를 붓고 끓이면서 볶는다.
4. 3에 다진 파, 마늘, 깨소금, 참기름을 넣어서 골고루 버무려 볶다가 실고추채를 넣어 섞은 뒤에 그릇에 담아낸다.
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Tricolor herb with gravy - Sweet potato stem
Ingredients: 300g of sweet potato, 1 tablespoon chopped green onions, 1 teaspoon chopped garlic, 1 tablespoon soy sauce, a little salt, 1 teaspoon sesame seeds,
1 tablespoon sesame oil, 1/2 cup of radish and shiitake mushroom broth, a little lye
1. Peel the sweet potato stem and cut it 10cm long.
2. Boil gently boil the sweet potato stem in 1, rinse with cold water.
3. Cut into a good length and boil the boiled sweet potato stem with oil and fry the pan. After mixing the soup with soy sauce and salt, pour mushrooms and shiitake mushroom pomace juice and boil and fry.
4. Add chopped green onion, garlic, sesame seeds, and sesame oil, stirring and stirring.
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