오징어 전복 물회
재료
오징어 2마리, 전복 1마리, 홍고추 1개, 풋고추 1개,배 6/1,오이채, 무순약간
양념장: 고추장 3큰술, 연겨자 1큰술, 고춧가루 3큰술,배즙 3큰술, 양파즙 2큰술, 설탕 5큰술, 간마늘 2큰술, 물 2컵, 식초 6큰술, 참기름 1큰술, 레몬즙 3큰술
만드는 법
1. 오징어는 싱싱한 것으로 준비하여 내장을 제거하고 껍질을 벗겨 얄팍하게 썬다.
2. 전복은 손질하여 얄팍하게 썬다
3. 청, 홍고추는 얄팍하게 모양대로 썬다,
4. 배는 채썰어 설탕물에 담가둔다.
5. 오이는 어슷 썰어 채썬다.
6. 분량의 양념을 골고루 섞어 양념장을 만든다.
7, 재료를 시원하게 준비했다 그릇에 담는다
8. 양념장에 물을 섞어 간을 맞춘다.
방송한 요리 오징어 전복 물회 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Squid abalone plant
material
2 squid, 1 abalone, 1 red pepper, 1 green pepper, 6/1 pear, cucumber,
Sauce: 3 tablespoons of kochujang, 1 tablespoon of mustard, 3 tablespoons of red pepper, 3 tablespoons of juice, 2 tablespoons of onion juice, 5 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of liver garlic, 2 cups of water, 6 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon sesame oil, 3 tablespoons of lemon juice
how to make
1. Prepare the squid as fresh, remove the intestines, peel it off and slice it thinly.
2. The abalone is trimmed and thinly cut.
3. Cheong, red pepper is thinly sliced into shape,
4. Chop the pear and soak it in sugar water.
5. Slice the cucumber slowly.
6. Mix seasoning and mix well to make sauce.
7, Prepare the ingredients in a cool bowl
8. Mix the sauce with water to match the liver.
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