고등어 추어탕
재료
고등어 1마리, 감자1개, 데친얼가리 2줌, 숙주 2줌, 대파 2대, 들깨가루, 산초가루, 쌀뜨물 1리터
양념 – 된장 2큰술, 고추장 1큰술, 고춧가루 1큰술, 다진마늘 2큰술, 생강즙 1큰술, 청주 3큰술
만드는 법
1.고등어는 3장뜨기로 살쪽만 준비한다
2.쌀뜨물에 고등어, 감자, 산초가루를 살짝 넣어
푹 끓여 고기는 건져 주물러 으깬다
3.국물은 핸드블랜더로 갈아 체로 걸러 준다
4.양념을 고루 섞어 데친 얼가리와 숙주를 버무려둔다
5.냄비에 국물,으깬 고등어,버무린 채소를 넣어 푹 끓여 먹기 전 들깨가루,산초가루를 넣어 낸다
방송한 요리 고등어 추어탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Mackerel
material
1 mackerel, 1 potato, 2 frozen zucchini, 2 zucchinis, 2 green peas, perilla powder, chive powder, 1 liter of rice flour
Seasoning - 2 tablespoons of miso, 1 tablespoon of red pepper paste, 1 tablespoon of chili powder, 2 tablespoons of chopped garlic, 1 tablespoon of ginger juice, 3 tablespoons of sake
how to make
1. Mackerel is prepared only for the side with 3 pieces.
2. Put mackerel, potatoes, and chinese pickles in rice hot
It boils well and saves the meat and fills it.
3. Change soup to hand blender.
4. Mix seasoning and mix well.
5. Put soup, mashed mackerel, and dumplings in a pan, boil well before putting out perilla powder and sansho powder
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