톳 고등어 주먹밥
재료 : 톳 100g, 당근 1/4개, 양파 1/2개, 유부 5장, 고등어 1/2마리, 현미밥 2공기,
다시마육수 1/4컵, 포도씨유 1큰 술, 간장 2큰 술, 설탕 1큰 술, 맛술 1큰 술, 참기름 1큰 술
만드는 법
1. 톳은 끓는 물에 1~2분 정도 데치고 찬물에 헹궈 썰어준다
2. 양파, 당근은 채썰어 준비한다
3. 유부는 끓는 물에 5분 정도 삶아 기름기를 뺀 후 채썰어준다
4. 고등어는 가시를 발라 노릇하게 구워준 후 살을 부숴준다
5. 달궈진 프라이팬에 기름을 두르고 톳을 넣어 볶는다
6. 볶은 톳에 다시마육수와 간장, 설탕, 맛술을 넣는다
7. 센불에서 볶다가 다진 양파와 채썬 당근, 유부를 넣어 조린다
8. 그릇에 현미밥과 조린 톳, 당근, 양파, 유부, 고등어를 넣어 섞는다
9. 잘 섞은 후 한입 크기로 주먹밥을 만든다
방송한 요리 톳 고등어 주먹밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Onigi mackerel rice ball
Ingredients: 100g of garlic, 1/4 carrot, 1/2 onion, 5 mulberry, 1/2 mackerel, rice brown rice 2 air,
1/4 cup of seaweed soup, 1 cup of grape seed oil, 2 cups of soy sauce, 1 cup of sugar, 1 cup of sake, 1 cup of sesame oil
how to make
1. Rinse in boiling water for 1-2 minutes and rinse in cold water.
2. Prepare onions and carrots.
3. Boil the oil in boiling water for 5 minutes and remove the grease and cut it.
4. Mackerel grinds the thorns and smashes the flesh after baking
5. Put oil on frying pan and fry in hot skillet
6. Put tuna soup, soy sauce, sugar, and sake in roasted potatoes.
7. Fry in high heat, add chopped onion, carrot juice, and oil.
8. Put brown rice, jelly, carrot, onion, mushroom, and mackerel in a bowl.
9. Mix well and make rice balls in a bite size.
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