표고버섯 호두 볶음
재료 : 표고버섯, 연근, 마늘, 호두
만드는 법
1. 마른 표고버섯은 미지근한 물에 4~5시간 불린 후 저며 썬다
2. 연근과 마늘은 끓는 물에 5분 정도 삶아 준비한다
3. 프라이팬에 기름을 두르고 표고버섯, 마늘, 연근을 노릇하게 볶다가 호두를 넣어 볶는다
4. 볶은 재료에 양념을 넣고 섞어준다
방송한 요리 표고버섯 호두 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Shiitake mushrooms stir fried walnuts
Ingredients: Shiitake mushrooms, lotus root, garlic, walnuts
how to make
1. Dried shiitake mushrooms are boiled for 4 ~ 5 hours in warm water and then sliced
2. Lotus root and garlic are boiled for 5 minutes in boiling water.
3. Put oil in a frying pan and fry the shiitake mushroom, garlic, lotus root in a frying pan and put in walnuts and fry
4. Add the sauce to the roasted ingredients.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.