톳주먹밥
[재료] [A] 톳, 우엉, 당근, 셀러리, 식용유
[B] 밥, 참기름, 통깨, 데친 시금치, 들기름 약간, 소금 약간
[조림장] 설탕, 간장, 맛술, 청주
1. 톳은 불리고 시금치는 뜨거운 물에 데쳐 찬물에 헹군 후 물기를 제거한다.
2. 당근, 우엉은 성냥개비 채 썰고 밥은 고슬고슬하게 짓는다.
3. 달궈진 팬에 기름을 조금 두르고, 우엉과 당근을 볶은 후 불린 톳과 조림장 재료를 넣고 졸인다.
4. 시금치는 들기름과 소금을 넣고 무친다.
5. 볼에 밥과 (3)과 (4)를 적당량 넣고 참기름, 검은깨를 넣고 섞는다.
방송한 요리 톳주먹밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Top rice balls
[Ingredients] [A] Potato, burdock, carrot, celery, edible oil
[B] rice, sesame oil, sesame seeds, bitten spinach, a little bit of perilla oil, a little bit of salt
[Vegetable stew] Sugar, soy sauce, sashimi, sake
1. Raw spots and spinach are soaked in hot water, rinse in cold water and remove the water.
2. Cut carrots and burdocks into matchsticks and cook rice slowly.
3. Put a little oil on the heated pan, roast burdock and carrots, and put in the stuffed potatoes and stuffed vegetables.
4. Spinach wraps with oil and salt.
5. Add rice, (3) and (4) in an appropriate amount and mix sesame oil and black sesame seeds.
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