주꾸미고구마볶음 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 4월 17일 방송한 요리 주꾸미고구마볶음 레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

주꾸미고구마볶음

[재료] 쭈꾸미, 밀가루, 고구마, 양파, 대파, 당근, 마늘, 오일

[양념장] 오일, 고춧가루, 간장, 굴소스, 설탕, 물엿, 후추, 깨, 참기름

[가니쉬] 깻잎, 날치알

1. 쭈꾸미는 내장, 입, 눈을 제거 후 밀가루로 문질러서 씻은 후 데친다.

2. 양념장은 물엿, 후추, 깨, 참기름을 빼고 섞어 숙성시킨다.

3. 고구마는 5cm 길이로 막대 썰기하여 데쳐서 식히고 양파, 대파, 당근은 5 x 1.5cm 길이로 자르고 마늘은 편으로 썬다.

4. 달궈진 팬에 오일을 두르고 마늘을 볶은 후 대파, 양파를 볶다가 당근 양념장을 넣고 볶는다.

5. 양념장이 볶아지면 고구마, 데친 쭈꾸미를 넣고 볶는다.

6. 마지막에 물엿 참기름, 후추를 넣고 버무린 후 깨를 뿌린다.

방송한 요리 주꾸미고구마볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Stir-fried squid potatoes

[Ingredients] Octopus, wheat flour, sweet potato, onion, green onion, carrot, garlic, oil

[Marinade] Oil, red pepper powder, soy sauce, oyster sauce, sugar, syrup, pepper, sesame, sesame oil

[Garish] Sesame leaves, Natcheil

1. After removing the mouth, eyes, eyes, and mouthwash, rub it with flour and wash it.

2. Sauce syrup, pepper, sesame oil, sesame oil and mix to mature.

3. Slice the sweet potatoes 5cm long and boil them. Cool them onion, green onion and carrot 5x1.5cm long and cut garlic on the side.

4. Put the oil on a heated pan and roast garlic, stir-fry the onion, stir-fry the carrot sauce, and fry.

5. When the sauce is roasted, add sweet potatoes, deep-fried squids and fry.

6. Pour sesame oil and black pepper at the end and mix and sprinkle.

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