도토리묵 김치냉국
재료
도토리묵 1모,김치 1/4쪽, 설탕 1작은술, 참기름 1작은술, 김 1장, 깨소금
양념장:김치국물 2/3컵,물 1/3컵, 다진파 1작은술, 다진마늘 1/2작은술, 진간장, 소금,
설탕, 통깨약간
만드는 법
1. 도토리묵은 굵게 채썰고 김치는 송송 썰어 설탕과 참기름으로 양념을 한다.
2. 김치국물에 물을 섞고 파, 마늘, 설탕, 진간장, 소금 통깨를 넣어 양념장을 만든다.
3. 용기에 도토리묵을 담고 송송썬 김치를 올리고 양념장 국물을 부어준다.
방송한 요리 도토리묵 김치냉국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Otori Muk Kimchi Cold
material
1 teaspoon of Kimchi, 1 teaspoon of sugar, 1 teaspoon of sesame oil, 1 Kim, sesame
Marinade: 2/3 cup of kimchi broth, 1/3 cup of water, 1 teaspoon of chopped leek, 1/2 teaspoon chopped garlic, soy sauce, salt,
Sugar, a little sesame
how to make
1. Squeeze the thick of the dorokmuk and the kimchi sauce with sesame oil and sliced sugar.
2. Add water, garlic, sugar, soy sauce and salt sesame seeds to the sauce.
3. Put Daotorimuk in the container and put the sesame kimchi and pour the sauce soup.
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