아마란스 모듬 버섯볶음
재료
표고 2개, 새송이 1개, 양송이 4개, 아마란스 2큰술, 빨강파프리카 1/4개, 노랑파프리카 1/4개, 청피망 1/4개, 고추기름 1큰술, 굴소스 2큰술, 전분물 5큰술, 참기름 1큰술, 후추약간, 식용류 약간, 채썬생강 약간, 대파 1뿌리, 양파 1/2개, 물 3컵
만드는 법
1. 버섯은 모두 납작썰기하고 파프리카는 채썬다
2. 팬에 식용류를 두르고 생강, 대파, 양파를 볶는다 매운맛을 원하면 고추기름을 넣는다
3. 2에 버섯, 아마란스, 굴소스를 넣어 볶다가 물을 넣고 한소끔 끓여 파프리카, 피망을 넣고 전분물로 농도를 맞춘다
4. 불을 끄고 참기름을 넣어 낸다
방송한 요리 아마란스 모듬 버섯볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Fried amaranth mushroom
material
2 tablespoons, 1 mushroom, 4 mushrooms, 2 tablespoons of amaranth, 1/4 of red paprika, 1/4 of yellow paprika, 1/4 of blue pepper, 1 tablespoon of chili oil, 2 tablespoons of oyster sauce, starch water 5 1 tablespoon sesame oil, a little black pepper, a little edible oil, a little bit of ginger ginger, 1 large roe, 1 onion, 3 cups of water
how to make
1. Slice all the mushrooms and paprika.
2. Fill the pan with edible oil and fry ginger, green onion and onion. If you want spicy flavor, put in chili oil.
3. Add 2 mushrooms, amaranth, oyster sauce, stir-fry, pour water, boil paprika, bell pepper and mix with starch water
4. Turn off the fire and put in sesame oil.
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