마늘소스 우엉무침
재료 : 우엉 300g, 쪽파 송송 썬 것 3큰술, 들깻가루, 식초 1작은술, 쌀뜨물 2컵
소스 : 삶은 마늘 8쪽, 무가당 요거트 100g, 마요네즈 2큰술, 씨머스터드 1작은술, 소금 약간
1. 껍질을 벗긴 우엉을 어슷하게 썬다.
2. 식초를 넣고 끓인 물에 우엉을 살짝 데친 후 찬물에 헹군다.
3. 마늘을 살짝 데친 후 잘게 다진다.
4. 요거트, 마요네즈, 씨머스터드를 섞고 다진 마늘과 소금을 넣어 소스를 만든다.
5. 데친 우엉에 마늘소스를 버무린 뒤 들깻가루와 쪽파를 뿌려 마무리한다.
방송한 요리 마늘소스 우엉무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Burdock with garlic sauce
Ingredients: Burdock 300g, Rice Pepper 3 tablespoons of sun, Strawberries, 1 teaspoon of vinegar, 2 cups of rice
Sauce: boiled garlic 8 pcs, unsweetened yogurt 100 g, 2 tablespoons of mayonnaise, 1 teaspoon of seed mustard, salt
1. Slice peeled burdock diagonally.
2. Add vinegar, boil the burdock slightly boiled water and rinse in cold water.
3. Lightly garnish the garlic and chop finely.
4. Mix the yoghurt, mayonnaise and seed mustard with chopped garlic and salt to make the sauce.
5. Garlic sauce is buried in the burdock burdens, and then sprinkle with a sprinkle of garlic and safflower.
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