토마토 달걀탕
재료
토마토 4개, 양파 1/2개, 가지 1/2개, 달걀 2개, 소금약간, 참기름약간, 가다랑어포 약간, 식용류 약간, 물 2컵
만드는 법
1. 토마토는 데쳐서 껍질을 벗겨 4등분한다
2. 양파는 채썰고, 가지는 반달썰기한다
3. 냄비에 식용류를 두르고 양파를 볶다가 토마토, 가지, 물을 넣어 한소끔 끓인다
4. 소금으로 간을하고 달걀물을 풀어 넣고 불을 끈 후 참기름을 넣는다
5. 그릇에 담아 가다랑어포를 살짝 올려 낸다
방송한 요리 토마토 달걀탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Tomato egg tang
material
4 tomatoes, 1/2 onion, 1/2 eggplant, 2 eggs, a little salt, a little sesame oil, a little bit of bonito, a little bit of edible oil, 2 cups of water
how to make
1. Tomatoes are crushed and peeled into 4 halves.
2. Chop onion, half-cut slices
3. Put the edible oil in the pot, fry the onion, add the tomato, eggplant and water and boil it.
4. Go to salt, loosen egg water, turn off the fire and add sesame oil.
5. Put the bagel in a bowl and slightly raise the bonito.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.