나물브리또 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 2일 방송한 요리 나물브리또 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

나물브리또

재료: 삼색나물(시금치, 고사리, 도라지 나물)1컵, 동태전2조각, 양상추3장, 양파1/4개, 토마토1개, 머스타드2큰술, 칠리소스1큰술, 소금, 후추, 또띠아2장, 프린트유산지, 지끈, 꼬치

1 또띠아는 팬에 구워서 따끈하면 불을 끈다. 전도 구워서 식힌 다음 1cm폭으로 썬다.

2 나물은 잘게 썬 다음 물기를 꼭 짜서 볶아서 식힌다.

3 양상추는 씻어서 물기를 제거한 다음 냉장한다.

4 토마토는 씻어서 물기를 제거한 다음 썰어서 준비한다.

5 양파는 곱게 채를 썬 다음 찬 물에 담갔다가 물기를 제거해서 준비한다.

6 또띠아에 머스타드와 칠리소스를 바른 다음 양상추, 나물, 토마토, 양파를 넣어서 돌돌 만다.

7 6의 브리또 먹기 좋게 잘라서 낸다.

방송한 요리 나물브리또 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Herb Brittany

Ingredients: 1 cup of tricolor herbs (spinach, fern, bellflower), 2 pieces of donghwa, 3 lettuce, 1/4 onion, 1 tomato, 2 tablespoons mustard, 1 tablespoon chili sauce, salt, pepper, Print heritage, sticks, skewers

1 When Totti is hot in the pan, it turns off the fire. Congee, cool, cut 1cm wide.

2 Chop the finely chopped herbs and then chop it and cool.

3 Wash the lettuce, remove the water and refrigerate.

4 Rinse the tomatoes to remove water and prepare them by slicing.

5 Onions are finely chopped, then dipped in cold water, then remove the water to prepare.

6 Put the mustard and chili sauce on the tortilla, then put the lettuce, herbs, tomatoes, and onions in the pan.

7 of 6 Brittles Eat well to eat.

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