연두부 미역죽
재료
밥 1공기, 불린 미역 1컵, 연두부 1팩, 소고기 100g, 된장 1큰술, 다진마늘 1큰술, 참기름 1큰술, 물 5컵
만드는 법
1. 냄비에 참기름을 넣고 소고기, 된장, 다진마늘 순으로 볶는다
2. 2에 물을 넣고 미역, 밥을 넣어 뭉근히 20분정도 끓여준다
3. 밥이 잘 펴졌으면 연두부를 썰어 넣고 불을 끈다
방송한 요리 연두부 미역죽 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Soybean seaweed porridge
material
Rice 1 air, seaweed 1 cup, beans 1 pack, beef 100 g, miso 1 tablespoon, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon sesame oil, 5 cups water
how to make
1. Put sesame oil in a pan and fry in the order of beef, miso, chopped garlic
2. Put water in 2, add seaweed, rice and simmer for 20 minutes.
3. If the rice is well spread, slice the soybeans and turn off the fire.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.