깻잎 들기름 찜
재료
간장에 절인 깻잎 500g, 대파 잎 한줌, 다시마육수 1/2컵
양념:들기름 5큰술, 마늘 1큰술 , 대파 2대, 고춧가루 2작은술, 통깨 1작은술
만드는 법
1. 깻잎은 살짝 데쳐 간장에 절인다.
2. 대파는 어슷어슷 썬다.
3. 분량의 양념장을 골고루 섞는다,
4. 깻잎에 양념을 넣어 버무린다.
5. 냄비 바닥에 대파잎을 깔고 양념한 깻잎을 올리고 다시마 육수를 넣어 찐다.
방송한 요리 깻잎 들기름 찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Steamed sesame leaves
material
Sesame leaf pickled in soy sauce 500g, a piece of lobster leaf, 1/2 cup of kelp soup
Seasoning: 5 tablespoons of sesame oil, 1 tablespoon of garlic, 2 large peas, 2 teaspoons of red pepper powder, 1 teaspoon of sesame seeds
how to make
1. Seaweed leaves are picked and pickled in soy sauce.
2. Cut the green onion slices.
3. Evenly mix the sauce,
4. Put seasonings on sesame leaves.
5. On the bottom of the pot, put the leaves on the roasted sesame leaves, put seasoned sesame leaves, and add seaweed soup.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.