생땅콩 호두 조림
재료
생땅콩 100g, 호두 10알, 쇠고기(우둔)30g, 참기름 1 작은술
양념장:조림간장1½큰술,진간장2작은술,마늘1작은술,다시마육수½컵,물엿1½큰술,청주1작은술, 흰후추 약간
만드는 법
1. 땅콩과 호두는 물에 두세 번 헹군다,
2. 잠길 정도로 물을 부어 말랑하게(20분) 익을 때까지 삶아 찬물에 헹군다.
3. 쇠고기는 기름기 없는 우둔살로 준비해 사방2cm 크기로 납작하게 썬다.
4. 분량의 조림장 재료를 끓이고 썰어놓은 쇠고기를 넣고 간이 배도록 볶듯이 조린다.
5. 쇠고기 익으면 삶아 놓은 땅콩, 호두 넣고 은근한 불에 가끔씩 섞어주며 조린다.
6. 약한 불에 은근히 조려서 조림장 국물 자작해지고 땅콩, 호두에 간 배면 불을 끄고 참기름을 넣어 마무리 한다.
방송한 요리 생땅콩 호두 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Simmered chicken walnut
material
100g of peanuts, 10 eggs of walnuts, 30g of beef (mustard), 1 teaspoon of sesame oil
Seasoning sauce: simmered soy sauce 1 ½ tablespoons, soy sauce 2 teaspoons, garlic 1 teaspoon, kelp soup ½ cup, syrup 1 ½ tablespoons, sake 1 teaspoon, white pepper a little
how to make
1. Peanuts and walnuts rinse with water two or three times,
2. Pour enough water to soak and let it softly (20 minutes) Boil until ripe and rinse in cold water.
3. Prepare beef with fat-free rash and flatten it 2cm in size.
4. Boil the ingredients in a small amount of boiled, put the beef into the stomach and stir fried like a liver.
5. If the beef is ripe, put the boiled peanuts, the walnuts, and occasionally mix in a cozy fire.
6. Boil it in a weak fire and turn it into a sauté kimchi soup. Put the sesame oil into the noodles.
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