더덕 고추장 무침
재료
더덕 300g
양념:고추장3큰술,고춧가루1큰술,액젓1/2작은술,설탕 2큰술,식초1½큰술,다진 파 1큰술,
다진 마늘 1/2큰술, 통깨 1큰술, 참기름 1큰술
만드는 법
1. 더덕은 깨끗이 씻어 껍질을 벗겨 길이로 반을 갈라 방망이로 두들겨 굵직하게 찢는다.
2. 분량의 양념장을 섞는다.
3. 굵직하게 찢어놓은 더덕에 고춧가루로 색을 내고 양념장을 넣어 무친다.
방송한 요리 더덕 고추장 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dodok hot pepper paste
material
Doduk 300g
Seasoning: 3 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of red pepper powder, 1/2 teaspoon of fish sauce, 2 tablespoons of sugar, 1½ tablespoons of vinegar, 1 tablespoon of chopped parsley,
1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon sesame seeds, 1 tablespoon sesame oil
how to make
1. Wash dodok cleanly, peel it off, cut it in half by length, beat it with a bat, and rip it thickly.
2. Mix the amount of sauce.
3. Chopped red pepper with red pepper powder and put in a sauce.
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