삼색 나물 육수 무침 - 호박
재료 : 불린 호박 250g, 무와 표고버섯 기둥 1/2컵
(볶음용 양념) 다진 파 1큰술, 다진 마늘 1큰술, 소금 1/2작은술, 실고추 채 약간, 깨소금 1작은술, 참기름 1큰술
1. 말린 호박은 찬물에 20분 정도 불려 여러 번 물에 헹궈내어 물기를 꼭 짠다.
2. 불린 호박오가리를 1cm 폭으로 채 썬다.
3. 볼에 볶음용 양념을 분량의 재료대로 담고, 채 썬 호박오가리를 넣어서 조물조물 무친다.
4. 팬에 식용유를 두르고 3의 양념한 호박오가리를 넣어 볶다가 무와 표고버섯 기둥을 넣고 나른하게 끓여 바짝 국물이 없어질 때까지 부드럽게 볶아 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 삼색 나물 육수 무침 - 호박 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Truffle herbs with gravy - pumpkin
Ingredients: Called pumpkin 250g, radish mushroom pillars 1/2 cup
(Stir-fried sauce) 1 tablespoon chopped leek, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 teaspoon salt, a little lye, 1 teaspoon sesame seeds, 1 tablespoon sesame oil
1. Dried pumpkin is called cold water for about 20 minutes and rinsed in water several times to squeeze the water.
2. Cut the pumpkin slices into 1cm wide.
3. Put the stir-fry sauce in the bowl as much as the ingredients, and put the zucchini ogari in the bowl to make the plate.
4. Fill the pan with cooking oil, add 3 spicy pumpkin ogari, stir-fry, put the radish and mushroom pillars, boil slowly and gently fry until the soup disappears.
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